ebooks for download

◄ Back to booklist

Download Book

  • Bibla e zgjedhjeve të drejta
  • Xhosh MekDauell
  • Original Title: The Right Choices Bible
  • Language: Albanian
  • e-Pub release: 2014-04-07
  • ISBN: 978-0842339070

Download:

icon for pdfPDF

Cover Text

Mbi 60 tregime emocionuese paraqesin personazhe biblikë, tё cilёt kanё bёrё zgjedhje tё drejta apo tё gabuara dhe rrjedhën e jetës së tyre me bekimet apo me pasojat negative. Të treguara bukur pёr tё pasqyruar temёn e fushatёs sё Xhosh Mekdauell-it “E drejta nga e gabuara”, kёto tregime nga Bibla do të të ndihmojnё t’u ushqeni vlera biblike fёmijёve tuaj – vlera qё do t’i çojnё nё zgjedhje tё drejta.
Nё secilin tregim biblik:
• Zgjedhjet e personazheve tё Biblёs identifikohen qartё.
• Piktura energjike plot ngjyra tёrheqin lexuesit e vegjёl
(Skica e njё karkaleci ёshtё e fshehur nё tё paktёn njёrёn prej skenave tё çdo tregimi!)
• Njё faqe e veçantё do tё ndihmojё familjen tënde:
1. T'u pёrgjigjet pyetjeve pёr tregimin biblik
2. Tё mendojё pёr zgjedhje tё ngjashme qё duhet tё bёjë
3. Të përmbledhë tё vёrtetёn e tregimit
4. Të luteni sё bashku
Ndihmoje fёmijёn tënd tё zbulojё çelësin e bёrjes së zgjedhjeve tё drejta sot!

Keywords

The Right Choices Bible; Albanian; Shqip, JMM