ebooks for download

◄ Back to booklist

Download Book

  • Pika të Tjera: MISTERI, MËSHIRA, RRËMUJOLOGJIA
  • George Verwer
  • Original Title: More Drops: Mystery, Mercy, Messiology
  • Language: Albanian
  • e-Pub release: 2020-07-21

Download:

icon for pdfPDF icon for epubePub

Cover Text

Në librin e Tij më biografik deri më sot, George Verwer ushtron sinqeritetin e tij të shumëdashur dhe realizmin rifreskues, duke ndarë dështimet e tij personale dhe duke parë sesi Perëndia punon përmes situatave të rrëmujshme.
Udhëtoni me këtë njeri të madh besimi ndërsa shpjegon se ndonëse gjithçka që prekim ka dobësitë dhe të metat e saj, Perëndia punon përmes natyrës sonë të rënë dhe qenies sonë njerëzore. Për George, misteri i mistereve është sesi Perëndia vazhdon të bëjë gjëra të mrekullueshme në mes të gjithë kësaj.
Bashkojuni George tek “Pika të Tjera: Misteri, Mëshira dhe Rrëmujologjia” (More Drops: Mystery, Mercy and Messiology) dhe festoni atë që Perëndia ynë i madh po bën dhe pjesën që ne mund të kemi në veprën e Tij.

Keywords

More Drops; Albanian; shqip