ebooks for download

◄ Back to booklist

Download Book

  • Ne do të shohim Jezusin
  • Roy dhe Revel Hession
  • Original Title: We Would See Jesus
  • Language: Albanian
  • e-Pub release: 2018-10-09
  • ISBN: ISBN 978-9928-104-78-6

Download:

icon for pdfPDF icon for epubePub

Cover Text

Në këtë material klasik që shoqëron librin më të shitur “Rruga e Kalvarit”, Roi dhe Revel Hesen mësojnë se të shohësh Jezusin është përgjigjja për çdo aspekt të jetës tonë të krishterë. Duke na dhënë një pamje të gjallë dhe sfiduese të Zotit Jezus, ata na flasin për Të si Ai që plotëson çdo nevojë të zemrës njerëzore. Dy tema dalin në pah vazhdimisht: hiri dhe rizgjimi. Por drejtimi dhe tema kryesore janë gjithmonë: Jezusi.

Keywords

We would see Jesus, Albanian, shqip