ebooks for download

◄ Back to booklist

Download Book

  • Bibla e Aksionit
  • -
  • Original Title: The Action Bible
  • Language: Albanian
  • e-Pub release: 2018-04-17

Download:

icon for pdfPDF

Cover Text

Bibla e Aksionit përfshin mbi 200 histori me veprim të shpejtë, në rend kronologjik, që e bëjnë të lehtë ndjekjen e rrjedhës historike të Biblës – dhe ritheksojnë zhvillimin e saj deri te kulmi drithërues.
Historitë e Biblës së Aksionit ua transmetojnë qartë dhe me forcë të vërtetën biblike lexuesve bashkëkohorë. Ky kombinim tërheqës i të shkruarit të qartë me imazhet dramatike është një joshje interesante, që i kapërcen të gjithë kufijtë e moshave.
Artisti i njohur në rang ndërkombëtar, Sergio Cariello, ka krijuar ilustrime që tërheqin vëmendjen, të spikatura nga ngjyrat e pasura, hijëzimi dhe ndriçimi dramatik, nga dizajnet e guximshme dhe energjike dhe figurat plot emocion. Lejojeni këtë version epik t’ju tërheqë në gjithë ngazëllimin e historisë më të mrekullueshme të botës.

Keywords

----