ebooks for download

◄ Back to booklist

Download Book

  • Библија во акција
  • -
  • Original Title: Action Bible
  • Language: Macedonian
  • e-Pub release: 2019-03-07

Download:

icon for pdfPDF

Cover Text

ТУКА ИМА ВИСТИНСКИ СУПЕРХЕРОИ
Библијата во акција содржи повеќе од 200 нарации по хронолошки ред, коишто помагаат да се следи историскиот тек на Библијата, и го гради дејствието до возбудлива кулминација.
Сториите во Библијата во акција ја прикажуваат библиската вистина на јасен и едноставен начин за денешните читатели. Оваа интересна комбинација на јасен текст со драматични илустрации е привлечна за сите генерации.
Меѓународно познатиот стрип-уметник Серџо Карело создаде илустрации коишто го задржуваат вниманието, колоритно богати, со драматични сенки и крупни енергични дизајни, и фигури исполнети со емоции.
Нека оваа епска претстава ве внесе во возбудливиот свет на најубавата приказна.

Keywords

Action Bible; Macedonian; македонски; makedonski