ebooks for download

◄ Back to booklist

Download Book

  • Правилен избор
  • Џош и Доти Мекдауел
  • Original Title: The Right Choices Bible
  • Language: Macedonian
  • e-Pub release: 2013-11-15
  • ISBN: 978-9989-2817-3-0

Download:

icon for pdfPDF

Cover Text

Што може вашето дете да научи од:
Погрешниот избор на Ева?
Правилниот избор на Ное?
Збунетоста на Лот за својот избор?
Повеќе од 60 возбудливи приказни со ликови од Библијата, кои прават правилни и погрешни избори, а потоа живеат со благословите или со негативните последици. Прекрасно прераскажани, од Џош и Доти Мекдауел, овие библиски приказни ќе ви помогнат да всадите библиски вредности во вашите деца – вредности што ќе ги водат до правилен избор.

Keywords

Cyillic, JMM