ebooks for download

◄ Back to booklist

Download Book

  • Përkushtim ekstrem
  • Zëri i Martirëve
  • Original Title: Extreme Devotion
  • Language: Albanian
  • e-Pub release: 2015-06-29
  • ISBN: 0-8499-1739-5

Download:

icon for pdfPDF icon for epubePub

Cover Text

A jeni gati për një sfidë? Atëherë hapeni këtë libër dhe lexoni vetëm një prej 365 dëshmive të vërteta të burrave e grave, të cilët u dhanë plotësisht për Krishtin. Shihni nëse ka ngjashmëri me ndonjë libër tjetër përkushtimi, që ju ka rënë në duar më parë.

Ndjekësit seriozë të Jezusit paguajnë një çmim, ndërsa ndjekësit ekstremë shpesh paguajnë çmimin përfundimtar. Zëri i Martirëve, bashkautorë të librit më të shitur «Të çmendur për Jezusin», ju sjellin histori të përditshme përkushtimi plot guxim, dëshmi dhe dhembshuri – një çmim i kërkuar dhe i paguar.

Në një epokë ekstremesh, ju mund të gjeni besim, forcë, inkurajim dhe shpresë përmes historive të bashkëbesimtarëve nga e gjithë bota, nga shekujt e kaluar deri më sot. Këta burra dhe gra, të rinj e të moshuar, prekën kufijtë e skajshëm të përkushtimit njerëzor.

Keywords

Extreme Devotion; Albanian; Shqip