ebooks for download

◄ Back to booklist

Download Book

  • SOS: SHPËTONI MOTRAT TONA
  • Deborah Meroff
  • Original Title: SOS: Save Our Sisters
  • Language: Albanian
  • e-Pub release: 2018-09-18

Download:

icon for pdfPDF icon for epubePub

Cover Text

Dhuna, trafikimi dhe diskriminimi gjinor po shtohen për miliona vajza dhe gra që jetojnë në shekullin XXI. “SOS: Shpëtoni Motrat Tona” është udhërrëfyes i thjeshtë por i fuqishëm për çështjet e të drejtave të njeriut që ndikojnë më shumë në gjysmën e popullsisë së botës sonë. Megjithatë ky libër shkon përtej nxjerrjes në pah të fakteve të shëmtuara të vrasjes së foshnjave të palindura femra, nuseve fëmijë, vajzave në ushtri, gjymtimit gjenital të femrave, vrasjeve për “nder” apo abuzimeve të tjera. Qëllimi i tij është të frymëzojë individë dhe kisha për t’u lutur dhe për të vepruar për të ndihmuar që rrjedha të ndryshojë drejtim. Merreni vetë parasysh rrezikun gjersa hapni këto faqe! Sapo Perëndia t’ju infektojë me pasionin e Tij për të pafuqishmit, do të ndryshoni rrënjësisht.

Keywords

; SOS: Save Our Sisters; Albanian; Shqip; Gjuha shqipe