ebooks for download

◄ Back to booklist

Download Book

  • Повеќе капки: Мистерија, милост и месиологија
  • Џорџ Вервер
  • Original Title: More Drops: Mystery, Mercy, Messiology
  • Language: Macedonian
  • e-Pub release: 2020-08-03

Download:

icon for pdfPDF icon for epubePub

Cover Text

Во најбиографската книга досега, Џорџ Вервер ги покажува својата позната чесност и освежувачки реализам, споделувајќи ги своите лични неуспеси и погледи, како Бог работи преку неуредни ситуации.

Овој голем човек на верата објаснува дека, иако сè што ќе допреме има свои слабости и грешки, сепак, Бог работи и покрај нашата падната природа и човечност. За Џорџ, тајната на тајните е како Бог продолжува да прави прекрасни работи среде сето тоа.

Придружете му се на Џорџ во Повеќе капки: Мистерија, милост и месиологија и славете го она што го прави нашиот голем Бог и како можеме да бидеме дел од неговата работа.

Keywords

More Drops; Messiology; Macedonian; македонски; makedonski