ebooks for download

◄ Back to booklist

Download Book

  • Pse Pro-Jetës?
  • Rendi Alkorn
  • Original Title: Why Pro-Life?
  • Language: Albanian
  • e-Pub release: 2015-01-13
  • ISBN: ISBN: 978-9928-104-33-5

Download:

icon for pdfPDF icon for epubePub

Cover Text

Asnjë çështje nuk ka shkaktuar më shumë përçarje dhe polemika sesa aborti. Janë të shumtë ata që besojnë se jemi përpara një zgjedhjeje: të ndihmojmë gratë, apo të ndihmojmë foshnjat. Ky libër na tregon se sa jetësore është që t’u vijmë në ndihmë si grave, ashtu edhe foshnjave. Rendi Alkorn (Randy Alcorn) u jep, drejtpërdrejt dhe me kujdes, përgjigje përdëllyese dhe të bazuara në fakte çështjeve kyçe të debatit mbi abortin.

Keywords

Why Pro-Life?; Albanian; shqip; abortion; abort